JAG MED MINA HATTAR OCH KEPSAR

Som ni kan se sitter jag i trädgården med några av mina hattar, snygg eller hur?! Jag älskar att ha något på huvudet och det har jag mest hela tiden. Älghatten och solhatten använder jag som mest just nu. Baskern när jag står vid staffliet och en keps för sjön finns där också. Hatten på för bloggkompisen Tant Glad som inspirerade mig till detta inlägg eftersom hon också gillar hattar! Nu har jag inte så många finhattar som hon utan mina används just när jag är på gården och håller på... Kram till Tant Glad och alla andra härliga bloggkompisar nu är sommaren här och vi skall bara njuta, tycker jag!
 Ghugge i hatten!

RUINER

Jag blir alltid lika förbluffad över att dessa ruiner blir så bra på bild. Bliderna blir aldrig likadana beroende på årstid och väder dessutom bidrar bågformen och de vackra stenarna till det fina i bilderna.
 
 
Ghuggefoton

VACKERT

Nu är det så vackert i naturen, grönskande fält, blånande berg och blommor. Jag har målat mycket hela mitt liv och då tyckte jag alltid att landskapet var för grönt för att målas av, just denna tid på året. Men att gå upp på en höjd, blicka ut över landskapet, beundra, filosofera, fika, samtala, då är dessa vyer det härligaste man kan se och uppleva! 
Ghuggefoton