ÄLSKAR HÄSTAR

Tur att jag lagt av med egna hästar för annars skulle jag inte kunnat motstå ett såndant här gulligt föl. Gulliga föl blir stora, stora hästar som man skall mocka åt, ge hö, rida oavsett väder och vind. Det var roligt så länge det varade men när min älsklingshäst var tvungen avlivas la jag av men beundra dom gör jag..!!
 
Ghuggefoto

SOMMARBILDER - HEMMA OCH FRÅN SJÖN

Hej!
Som i ett pärlband ligger många små smultronställen på öar i Näsbysjön/Storsjön. Dessa passerar vi på väg till Strandbaden. Det är ett ställe med fina gästbryggor, restaurang, dans och camping m.m. Vi är inte så dansanta numera men en god bit mat äter vi där ibland. Mer bilder kommer  därifrån senare.
 
 
Efter några dager på sjön gungar det ordentligt när man kommer hem!! Men det går över och det är alldeles underbart att sen gå ut i sin trädgård och känna doften av rosor, pioner och schersmin. Jag upplever växtligheten just nu så påtaglig och intensiv, härligt, härligt! 
 
 
Blommor vi entren
 
 
Schersminhäck och pionbuske vid huset där vi jobbar
 
 
Vildroshäck mot ängen
 
Bukett i salen
 
 
Ghuggefoto/Iphone och Canon
 
 
Ha det gott!
 
Kram♥

TRÖTT?!

Fyra inlägg tillbaka "Summernight and moonlight" ser jag till min förvåning att jag har skrivit!? Det skall var sommarnatt och solnedgång..måste varit väldigt trött just då, he, he..vem vet?
Men vad gör det om hundra år???
Kram♥