HEMMA PÅ GÅRDEN..(DEL9)

Någon ridtur med brutna foten blev det inte men veckan efter det att gipset var borttaget åkte den lilla kvinnan med sin väninna till vackra Abiskos fjällvärld. Hon hade resonerat som så att stannar hon hemma som doktorn ville  skulle hon bli så deppig att t o m foten skulle bli värre men om hon åkte iväg som planerat var det så klart ett vågspel men en härlig upplevelse trots värk!
 
Talgoxen har det bra som kan flyga..inga skidor behövs där!
 
 
Det gick bra!  Kanske mycket p g a att hon mer eller mindre var uppvuxen på skidor och själva rörelsen som foten fick lov att göra i skidåkningen var både uppmjukande och en god träning för den brutna fotleden. Hade hon däremot ramlat i fjällsluttningarna kunde det ha gått illa. Tack vare detta har hon så gott som full rörelseförmåga i foten och efter något år gick också värken bort. Vill tillägga att foten kontrollerats många gånger av doktorer och alla frågar efter namnet på kirurgen för dom tycker att han hade gjort ett så förträffligt arbete.
 
Slutet gott allting gott!
 
Kram G♥
#1 / / ToveOlberg:

Slutet gott allting gott; tog den lilla kvinnan några bilder från AbiskoP :-)
Du får gärna komma med fler historier...
Kram

Svar: Nej det gjorde hon inte..det var bara hundar och skidåkning som gällde. Det var ju många år sedan, tror inte att jag hade kamera på mobilen heller. Synd!Kramen
KreAtiVa GHUGGE