HALLÅ!

 
 

Hallå, varför springer du så fort..och maten kastar du i dig, varför? Det är frågor som vi många gånger ställt oss sedan vårt liv tagit något lugnare form. Det sitter liksom i sedan vi jobbade med våra lönearbete. 

Idag har jag dock börjat andas i takt med naturen fastän jag fortfarande jobbar en del i vårt företag. Det är alldeles underbart att möta dagen med ett lugn och stor äventyrslust! Då är det mycket lättare att fokusera och njuta av ögonblicket.

Så klart att detta inte är ett permanent tillstånd men det är verkligen något att lyfta och sträva efter för att må bra.

 
 
 
 
Kram G♥
#1 / / Anette:

Fina bilder på ekorrhjul men visst är det skönt att slippa vara i det. Jag har ju också en lugn tid i mitt liv, utan vardagens stress.

Svar: Verkligen skönt👍Ha det gott🍂
KreAtiVa GHUGGE

#2 / / Ditte:

Så sant! Att ta ett djupt andetag, att inte skynda sig utan vara just här just nu tror jag är så viktigt. Och även om en har ett lönearbete och har tider att passa kan man gå upp tidigare och ta det lugnt. Vi disponerar vår tid men vi väljer så olika vad vi gör av dygnets 24 timmar.
Bilden är så fin och man kan ju stanna i ekorrhjulet om man vill.
Kram!

Svar: Kloka Ditte! Fastnar särskilt för det att man även som lönearbetare kan välja att planera så att tempot blir mänskligt..men lite beror det ju på vilket arbete man har.Struktur är nött och slitet ord men ganska viktigt även som när man är mer ledig..
Ha det fint!
Kram G
KreAtiVa GHUGGE