Tjo va´ de´ va´ livat i holken i lördags...!

Hej på er!
Kniporna har tagit ut sina ungar ifrån holken och då passade en uggla på att ta den i anspråk. Det skall bli jättekul att följa uggleungarnas framfart..och i lillskogen flyger blåmesen och de andra fåglarna in och ut ur holkarna.
 
 
 
Kram G♥ 
Publicerat i
#1 / / Inga-Lill:

Tänk att en uggla kan komma in i det lilla lilla hålet där kniporna har varit. Så roligt för er att följa dom också. Och så anden med alla sina små barn. Trevlig ledighet på Er båda, så får vi hoppqs det blir lite varmare längre fram i veckan

Svar: Tack fina du❣️Håller tummarna för sol och värme☀️
Kram till er🙏
KreAtiVa GHUGGE

#2 / / Karin:

Himmel vilka fina kort!
Vadå inte skriva tacksamhetslista? Du kan ju bara skriva dina härliga rubriker till inläggen, så har du en perfekt lista!
Fotot som får högsta poäng är på dig själv i solstolen med fötterna i vattnet. Härligt, härligt!
Kramar Karin

Svar: Tack snälla Karin! Det värmer när man får så fin kommentar, tack än en gång!Haha, kortet på mig...vattnet var riktigt varmt kan jag säga!
Kram vännen🙏🌹
KreAtiVa GHUGGE

#3 / / Ditte:

Vad spännande med en uggla som tagit över knipornas bostad. Trodde inte ugglor bodde i holkar, men säkert skönt för deras ungar att få lite lugn och ro och en ombonad bostad.
Jag gör som vanligt; tittar och njuter av dina fina bilder.
Kram!

Svar: Det är inte helt ovanligt att ugglor bor i holkar. Det skall verkligen bli spännande att följa ungarnas utveckling under sommaren.Ha det bäst!
Kram
KreAtiVa GHUGGE

#4 / / Anette:

Oj, vad otippat. Kul att se hyresgästerna flyga och fara.
Hoppas få se mer från holken 😊

Svar: Lovar att det kommer mer😄Kram
KreAtiVa GHUGGE