TORSÅKER-KVIKKJOKK-UNDERBAR RESA

Hej!
Har varit på en lapplandstur med min man, brorsan och hunden Måns. Supervarmt var det hela tiden och lång väg att åka men som tur var körde brorsan mer än gärna. Jag och Leif körde också men det gick nog lite för sakta.. (ler). Vi åkte och campade i min brorsas husbil vilket fungerade perfekt!!
Pitepalt åt vi i Piteå (ingen bild) för vi var så glupska!! Storforsen i Piteälv var en upplevelse (bilder och film på instagram) lägger in en liten filmsnutt här också lite senare.
Vi fortsatte vidare till Vuollerim. Under vägen upplevde vi gammla minnen och min man var livligt intresserad av att höra allt! Nedan kommer lite bilder från resan och det blir säkert fler inlägg senare!
 
Vuollerim min och brorsans födelseort
 
 
Vi stannade med husbilen vid Porsibron där vi åt och drack gott..berättade barndomsminnen och såklart fiskade brorsan. Tråkigt för min man kanske någon tänker men jag kan säga att han deltog intresserat i allt och gillade verkligen vad han såg!! Lilla Vuollerim var så vackert och många saker man trodde var glömda kom tillbaka när vi åkte runt i byn. Mer bilder från Vuollerim kommer säkert senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jokkmokk, Purkiforsen, Kvikkjokk var ställen vi besökte. Vi köpte torkat renkött, fiskade, fotograferade, studerade kyrkor, byggnader och såklart njöt vi av den underbara naturen. Livliga forsar med turkosfärgat vatten och underbara blånande berg och vackra fjälltoppar såg vi och häpnade över♥
En härlig intensiv resa som vi sent kommer att glömma!!!!  
 
 Kram G♥
Publicerat i
#1 / / Inga-lill Garver:

Så underbara bilder från din och din brors uppväxt.
Men när man är tonåring kanske inte naturen är något man uppskattar.

Svar: Tack Inga-Lill😀Kunde inte sagt det bättre själv..
Stockholm gällde för mig i
tonåren.
Men på något sätt återvänder man till
det mer naturliga ju äldre man blir🙏
Ha det gott❤️
GHUGGE OCH KAMERAN Photography helps people see

#2 / / Karin:

SÅ underbara bilder från din hemtrakter. Jag förstår att det kändes bra att komma tillbaka!
Kramar Karin

Svar: Det gjorde det verkligen och så många minnen
som kom tillbaka!
Kram🙏
GHUGGE OCH KAMERAN Photography helps people see