INIFRÅN GÅRDEN SETT

Varje år blommar syrenerna vid gårdsgrinden och bersån så här vackert. Det är som en tavla när man tittar ut! Såklart skall allt gräs vara klippt och blommorna planterade om tavlan skall vara fullständig. Mycket arbete ligger bakom men vi gillar trädgårdsarbete som tur är!
Vi är båda konstnärssjälar om än inte likadana. Jag ser det som att min man är lite mer bohemisk och jag lite mer strukturerad..hi, hi, så ser jag det men jag vet inte om han håller med om detta. I alla fall måste trädgården ses utifrån vad den är alltså en gammal sådan med fina knotiga träd och vackert ogräs lite här och där. Ett avslappnat sätt att se på det hela gäller här.
Något som vi dock oftast är riktigt noga med så är det (om vi hinner) gräsklippning och trimning för då tycker vi att det ser snyggt ut. Vi klipper också gångar runt hela gården för att ha promenadstråk när vi är ute med hundarna. Åkgräsklippare är ett måste och att hjälpas åt lika så.
Ghuggefoto
Publicerat i
#1 / / Ditte:

Vackert! Det ser verkligen inbjudande ut och jag riktigt känner syréndoften genom bilden.
Att det är mycket jobb med alla era ytor, växter och träd det förstår jag...Men det är ju friskvård som andra betalar mycket för att få på diverse gym.
Kram!

Svar: Precis så tänker jag också! Tror att du är tankeläsare!🐞 Kram Ditte
KreAtiVa GHUGGE

#2 / / TantGlad:

Jättefint och vackert. Jag tror ni är som två pusselbitar din gubbe och du.
Varma glada söndagskramar.

Svar: Jamen så fint sagt, två pusselbitar, det ska ja lägga på minnet, du sköna böna!😉 Kram🙏
KreAtiVa GHUGGE